Scones / Tekakor

Källa: Frida


Ingredienser:
4 dl sojamjöl
1 dl pofiber, Kan hittas vid det glutenfria produkterna
1,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
75 gram smör
2 dl filmjölk
1,5 dl linfrön


Gör så här
Brödet innehåller ca 1.5 gram kolhydrater per skiva och med hjälp av sojamjölet blir det också väldigt proteinrikt!

Sätt ugnen på 200 grader

Blanda alla torringredienser i en bunke och rör om. Skär smöret i fyrkanter och knåda ner i mjölblandningen.

Tillsätt till sist filmjölken och knåda noggrant.

Forma till bullar och tryck ut dom till platta tekakor. Grädda i ugnen ca 10 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0