Kycklingfilé i baconostsås

Ett recept jag hittat på matklubben.se. Jag har dock justerat det lite. =)

Ingredienser
500 g kycklingfilé
4 dl grädde
1 tub kavli baconost
1 burk haricots verts
Salt
Peppar efter tycke o smak


Gör så här
Skär filén i mindre bitar. Stek på dem i stekpanna och lägg dem i en ungsäker form med ganska höga kanter. skiva löken och tillsammans med haricorts vertesen läggs de över kycklingen.

Blanda baconost, grädde, mjölk, salt o peppar och häv blandningen över kycklingen.

Ugnen behöver vara på ca 200 grader o sätt in formen i ca 45 min. Gräddblandningen ska få fin gyllenbrun färg o puttra ordentligt.

Servera med pasta och en sallad till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0