Kycklingfilé i baconostsås
Ett recept jag hittat på matklubben.se. Jag har dock justerat det lite. =)
Ingredienser
500 g kycklingfilé
4 dl grädde
1 tub kavli baconost
1 burk haricots verts
Salt
Peppar efter tycke o smak
Gör så här
Ingredienser
500 g kycklingfilé
4 dl grädde
1 tub kavli baconost
1 burk haricots verts
Salt
Peppar efter tycke o smak
Gör så här
Skär filén i mindre bitar. Stek på dem i stekpanna och lägg dem i en ungsäker form med ganska höga kanter. skiva löken och tillsammans med haricorts vertesen läggs de över kycklingen.
Blanda baconost, grädde, mjölk, salt o peppar och häv blandningen över kycklingen.
Ugnen behöver vara på ca 200 grader o sätt in formen i ca 45 min. Gräddblandningen ska få fin gyllenbrun färg o puttra ordentligt.
Servera med pasta och en sallad till.
Blanda baconost, grädde, mjölk, salt o peppar och häv blandningen över kycklingen.
Ugnen behöver vara på ca 200 grader o sätt in formen i ca 45 min. Gräddblandningen ska få fin gyllenbrun färg o puttra ordentligt.
Servera med pasta och en sallad till.
Kommentarer
Trackback