Bröd med kokos

Ett recept som var med i första numret av LCHF-magasinet

0,5 msk fiberhusk
1 dl vatten
1,5 dl krossade linfrön
2 dl solroskärnor
2,5 dl riven kokos (ekologisk)
200 g finhackad mandel
4 ägg
2 msk cocosa eller 3 msk smör


Gör så här

Värm ugnen till 160 grader.
Blanda fiberhusk och vatten, låt svälla i 5 minuter.

Blanda i linfrön, solroskärnor, kokos och mandlar och rör om. Därefter tillsätts resten av ingredienserna.

Knåda degen och fyll en bakform, eller forma till ett runt bröd.

Grädda i cirka en timme nederst i ugnen.

Gott mer smör och ost på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0